Nieuwbouw appartementen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Meer info over Suite Mijas? Wij zijn de Nederlandstalige agent van de bank. Samen met onze bankpartner kunnen we Suite Mijas nu (24/12/21) aanbieden vanaf € 187.000,-.  Kijk en vergelijk – één van de laatste echte bankaanbiedingen – geprijsd om snel te verkopen.  Let op – maart 2022 verwachten wij een prijsverhoging. Interesse in dit fantastische project? Vul het formulier vandaag nog in en ontvang de lijst van nog beschikbare appartementen en bijbehorende prijzen. Dergelijke woningen voor deze prijs zijn zeer populair en vliegen weg, dus vraag vandaag nog meer informatie aan – geheel vrijblijvend.

Bezichtigingen zijn op afspraak. Indien u al weet wanneer u in Spanje bent, laat dit ons dan tijdig weten zodat we tijdig een bezoek aan dit complex kunnen inplannen. U kunt hieronder uw voorkeur alvast aangeven.

NIEUW AANBOD IN DE TWEEDE HELFT VAN 2022
Plaats u – zonder enige verplichting – op de wachtlijst. Wij nemen contact op zodra er nieuw aanbod beschikbaar komt. Geheel vrijblijvend meer info!

Voor vergelijkbaar aanbod dat direct beschikbaar is – zie  vinedosdelmar.net .


Ron nog bedankt voor de goede voorbereiding en bezichtigingen afgelopen vrijdag. Het wordt toch Alhaurin. Gezien de prijs en dat we er snel in kunnen.

Peter Breuker